#
13
0
Servicis
185

AEDL

L'Agencia D'Ocupació I Desenvolupament Local

(AEDL), és un servei Públic i Gratuït que l'Ajuntament de Traiguera posa a la disposició dels seus veïns per a potenciar el desenvolupament socioeconòmic i la generació d'ocupació en el municipi.

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Traiguera instrumentarà mesures per a donar suport i promoure l'aprofitament dels recursos ociosos i infrautilitzats , anàlisis i estudi del mercat de treball i del teixit empresarial del municipi, col·laborarà en activitats culturals i formatives, tramitarà subvencions i ajudes, etc.

Els Objectius que es volen aconseguir són:

  • Promoure i potenciar programes de Foment d'Ocupació en l'àmbit local.
  • Prospecció dels recursos per a la promoció econòmica local i creació d'iniciatives innovadores.
  • Suport tècnic a la iniciació de projectes empresarials i promotors informant-los de la tramitació de subvencions i ajudes, cursos de formació..., en funció dels les seves necessitats.
  • Orientació i informació a les persones en procés de Búsqueda Activa d'Ocupació: cursos de formació, guia de recursos, adreces d'interès, creació d'una borsa d'ocupació...

Contacta:

Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL):Salomé Esteller Casanova
Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 14:30
Tel: 964.49.51.25
Fax: 964.49.51.86
e-mail: info@traiguera.es

Util

T’ha semblat útil aquesta informació?

Vols comentar-nos alguna cosa?

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.