Ajuntament de Traiguera

Cursos de Prevenció de Riscos Laborals en la Construcció

S'ha iniciat a Traiguera els cursos de formació relacionats amb la prevenció de riscos laborals per a la construcció impartits per la Fundació Laboral de la Construcció.
Promoguts per l'Agència de Desenrotllament Local de Traiguera, permetran a 27 desocupats i diversos autònoms obtindre la formació Bàsica i Específica en Riscos Laborals en el Sector de la Construcció. Formació obligatòria pel conveni General de la Construcció.
La duració de la formació Bàsica és de 8 hores i l'específica de 20 hores.
Tras la realització dels cursos l'alumne podrà sol·licitar la Targeta Professional de la Construcció. Esta targeta permet acreditar la seua qualificació professional, la formació rebuda, la seua experiència en el sector, els reconeixements mèdics realitzats....
Estos cursos realitzats a Traiguera vénen a cobrir una necessitat formativa detectada per l'Agent d'Ocupació i que no esta coberta a la comarca, i per obtindre-la moltes vegades es necessita que les persones interessades es desplacen a Castelló. Hui en dia la formació és una ferramenta que hem d'oferir als desocupats per a millorar la seua qualificació professional i facilitar-los la seua inserció.
Donat l'èxit obtingut en esta primera edició s'esta ja programant la segona edició dels cursos.

Imatges: 
DSCN1776.JPG
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal