#
180
0
Servicis
180

Històric

Comença a exportar

Aquesta jornada, impartida pels tècnics de la Càmara de Comerç, de IVACE i ICEX, es presentarà la formació, gratuïta, a les que poden accedir empreses i serveis que tinguin un interès en temes amb la internacionalització de la seva empresa o el seu servei.
Esperem la teva presencia perquè coneguis de primera mà el programa i t'animes a participar.
Informa't a l'AEDL de l'Ajuntament.
 

Etiquetes

L'Ajuntament de Traiguera rebaixa l'IBI

L’any 2016  ja vam implantar una reducció del 50 % en la Taxa de Desguàs de  Canalons i Instal·lacions Anàlogues, mesura que continua vigent en aquest exercici. Tanmateix vam aprovar sol·licitar una reducció d’un 8 % del valor cadastral dels bens immobles de Naturalesa Urbana, la qual cosa repercutirà en una rebaixa dels rebuts d’IBI d’Urbana amb efectes a l’exercici 2017, mesura que ja es pot comprovar als rebuts que estan en període de cobrament.

Etiquetes

La Càmara de Comerç presenta programes d'Innovació Empresarial a Traiguera

Durant la jornada els assistents van conèixer de primera mà els programes que es portaran a terme a Traiguera durant aquest any; així com el Pla d'Innovació i sostenibilitat Comercial 2017 i el Programa de Diagnòstic del Punt de Venda dirigit a pymes de comerç detallista, on un tècnic especialitzat, analitza el teu negoci per millorar la competitivitat d'aquest. 
A partir d'aquesta jornada es posaran en funcionament els recursos sol·licitats per les empreses.

Etiquetes

Jornada d'Innovació Empresarial

La Càmera de Comerç de Castelló ofereix una jornada informativa el dijous 8 de juny a les 16.00 a la biblioteca del Centre Cultural Pere Labèrnia. Durant la jornada es presentaran els programes de INNOCAMARA i TICCCAMARAS que pretenen fomentar la innovació a les pymes amb ajudes a la inversió subvencionades al 50 %.
Si hi vols participar apunta't a l'AEDL de l'Ajuntament de Traiguera.

Etiquetes

Acció de promoció directa de turisme

Avui i demà el nostre guia local Vicent, està a una acció de promoció directa "street marketing" a València, al costat de la Plaça de Bous, organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló. Es tracta d'una jornada de maximitzar la visualització del nostre territori i oferirem junt amb els altres pobles de la província la nostra oferta turística i gastronòmica.

Etiquetes

Millores a la bilbioteca municipal

Ja fa un any que es va posar en funcionament la biblioteca ubicada al 1r. pis del Centre Cultural "Pere Labèrnia" i totes les tardes es porten a terme activitats. Des de contacontes per als més menuts fins a cursos de valencià per accedir als exàmens que convoca la Junta Qualificadora del Valencià.
Aquest any  també hem incorporat noves activitats, com cançons amb anglès per als més menuts i un curs de tècniques d'estudi, que estan tenint molt d'èxit.

Etiquetes

Primavera Cultural Traiguera

Un any més aquesta primavera hem preparat tot un seguit d'actes cultural a la nostra població.
Durant els mesos d'abril i maig podreu gaudir de concerts, conferències, del 2n Premi Literari Armando Vericat i de l'actuació del còmic Eugeni Alemany que ens farà passar una estona divertida.
Esperem que us agradi aquesta programació i us animeu a participar en els actes que hem organitzat en col·laboració de les entitats locals.

Etiquetes