Ajuntament de Traiguera

Dilluns, Abril 18, 2016 - 15:00
El CEIP Verge Font de la Salut participa amb un taller de Concurs de Moniatos
La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport presenta la #PrimaveraEducativa, una trobada que se celebrarà el 13, 14 i 15 de maig al llit vell del riu Túria i que pretén fer visibles els projectes educatius innovadors que es duen a terme als centres de la Comunitat Valenciana. Sota el lema "un riu d'educació valenciana", el vell llit del riu Túria de València s'omplirà d'exposicions amb els treballs dels alumnes, estands amb tallers, presentacions de pòsters sobre projectes i tot tipus d'experiències que milloren la qualitat de l'ensenyament al sistema educatiu valencià.

El llit del riu es dividirà en tres espais: mostra, conta i juga. 

A l'àrea de "Mostra" hi haurà un seguit de propostes com ara teatres, concerts o exposicions; a la de" Conta", els professionals i els alumnes podran explicar 

les seues experiències, i a la de "Juga" hi haurà tallers, jocs i curses.

 

La #PrimaveraEducativa és, per tant, una gran festa per l'educació i un reconeixement a la dedicació, l'estima i l'esforç 

en matèria educativa per part de la societat valenciana. Però per a dur a terme aquest projecte, però, es necessitarà la col·laboració i la il·lusió de docents, alumnes i famílies.

 

Així doncs, l'Ajuntament de Traiguera en col·laboració amb el CEIP Verge Font de la Salut estan organitzant la sortida d'un autobús per a que els alumnes i families de Traiguera que ho desitgen puguen desplaçar-se a València per gaudir de la jornada de la #PrimaveraEducativa del dissabte 14 de maig en la que el CEIP Verge Font de la Salut participa amb la organització d'un taller sobre el Concurs de Moniatos que organitza el centre.

 

Horari de sortida: 8:00 des del CEIP Verge Font de la Salut

Horari de Tornada: 17:00 des de València (arribada a Traiguera a les 19:00 aproximadament)

 

Els interessats han d'adreçar-se al CEIP Verge Font de la Salut."

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal