Ajuntament de Traiguera

Dimecres, Gener 13, 2016 - 14:15
Operacions Auxiliars en Instal·lacions Esportives
Dins formació complementària del curs formatiu per a desocupats que té lloc a Traiguera, avui COCEMFE Maestrat ha impartit una xarrada sobre l'Esport Adaptat als alumnes del curs d'Operacions Auxiliars en l'organització d'activitats i funcionament d'instal·lacions esportives.

La jornada ha estat dividida en dues parts. Una primera  on Mingo ens ha explicat que és l'esport adaptat i la diversitat funcional.

Ens ha mostrat com l'esport és una ferramenta important en el món de la diversitat funcional, "el deporte nos aporta una excelente salut, buena forma física y valores como el compañerismo, la superación o el orden en la vida".

Després amb Ramon, Oliver i Manolo hem jugat a Basquet Adaptat, Boccia i Goalball per comprovar de primera mà les sensacions i dificultat en practicar aquests esports adaptats.

Moltes gràcies per l'experiència tan enriquidora per a tots que hem rebut.

Aquesta xarrada forma part de la programació complementaria que estan rebent els alumnes del curs i que aquesta setmana ja han gaudit d'una xarrada sobre l'origen de l'esport des de la prehistòria fins els nostres dies, impartida per Conxa i, també hem conegut de primera mà l'experiència de Júlia, jove en Síndrome de Down, que practica la natació.

 

Més fotos

Imatges: 
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal