Ajuntament de Traiguera

Dilluns, Març 6, 2017 - 14:45
Reunió de treball dels municipis integrants del Pacte Territorial "Castelló Nord"
Rebuda la subvenció per part del SERVEF de 13.594'32€ per finançar el programa de Diagnòstic del Territori "Castelló Nord" s'han iniciat ja els primers treballs amb els diferents agents implicats per obtenir una fotografia real del nostre territori, que ens permetrà dissenyar estratègies i polítiques d'ocupació adaptades a la nostra realitat.

Avui ha tingut lloc a Traiguera una nova reunió de treball dels municipis integrants del Pacte Territorial "Castelló Nord".

A la mateixa hi han assistit els representants polítics dels pobles implicats, juntament amb la tècnica contractada per a la realització del pacte i Vicente Budi de l'Institut I.de Desenvolupament Local de l'UJI que portarà a terme l'assessorament tècnic per a l'elaboració del Diagnòstic.

 

L’objectiu del pacte aquest any és l’elaboració d’un estudi de diagnòstic del territori. Per això, s’ha contractac un tècnic i s’ha signat un conveni amb l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat Jaume I de Castelló, per a que aquest organisme aporte el seu assessorament sobre les tasques a fer per tal de realitzar correctament l’estudi. Durant els pròxims mesos es recolliran dades i es faran tot un seguit d’entrevistes amb els agents econòmics i socials més representatius de cada municipi.

 

En una segona fase, i en base a l’estudi que ara s’elabora, els municipis del Pacte posaran en marxa projectes, encara per determinar, de forma conjunta, i es tractarà d’obtenir finançament del SERVEF. Tot això amb l’objectiu de generar ocupació i fomentar iniciatives empresarials que creen valor afegit al territori en els pròxims anys.

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal