Ajuntament de Traiguera

AEDL

 

L'Agencia D'Ocupació I Desenvolupament Local

(AEDL), és un servei Públic I Gratuït que l'Ajuntament de Traiguera posa a la disposició dels seus veïns per a a potenciar el desenvolupament socioeconòmic i la generació d'ocupació en el municipi.

 

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Traiguera instrumentarà mesures per a donar suport i promoure l'aprofitament dels recursos ociosos i infrautilitzats , anàlisis i estudi del mercat de treball i del teixit empresarial del municipi, col·laborarà en activitats culturals i formatives, tramitarà subvencions i ajudes, etc.

Els Objectius que es volen aconseguir són:

  • Promoure i potenciar programes de Foment d'Ocupació en l'àmbit local.
  • Prospecció dels recursos per a la promoció econòmica local i creació d'iniciatives innovadores.
  • Suport tècnic a la iniciació de projectes empresarials i promotors informant-los de la tramitació de subvencions i ajudes, cursos de formació..., en funció dels les seves necessitats.
  • Orientació i informació a les persones en procés de Búsqueda Activa d'Ocupació: cursos de formació, guia de recursos, adreces d'interès, creació d'una borsa d'ocupació...

Contacta

Agent d'Ocupació i Desenvolupament Locas (AEDL):Salomé Esteller Casanova
Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:00 a 14:30
Tel: 964..49.51.25
Fax: 964.49.51.86
e-mail: info@traiguera.es

Cursos

Durant els diferents mesos de l'any es programes cursos de diferents grups de població, es programen cursos tant gratuïts com cursos per poder obtenir el carnet de manipuladors d'aliments, la TPC de la Construcció .... si desitges més informació posat en contacte amb l'Ajuntament

Aula Mentor

Aula Mentor és un sistema de formació oberta i lliure a través d'Internet dintre del Programa de Noves Tecnologies del Centre Nacional de Informació i Comunicació Educativa (CNICE) del Ministeri d'Educació i Ciència.

Cámara de Comercio

La Càmara de Comerc de Castelló ofereix cursos i ajudes per a la formació tant a empreses com Autònoms al llarg de tot l'any.

Escuela Oficial de Idiomas Castellón

UNED

Extensió Uned Benicarló 964 47 00 50 Ext.3

Ofertes de Treball

L'Ajuntament de Traiguera conta en una borsa de treball per facilitar a totes le empreses que sol.liciten treballadors de la zona. Si et vols apuntar a aquesta borsa sols has de passar a informar-te per l'Ajuntament

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal