#
13
0
Servicis
165

Noticies

Informa't

Si vols formar part de la borsa de treball corresponent al projecte experimental de l'impuls a la promoció turística com a ferramenta de dinamització econòmica, com a dinamitzador turístic o comunity manager, pots presentar la teva documentació fins al 18 de desembre de 2017 a l'Ajuntament de Traiguera. 

 

Etiquetes

Tallers Comença a exportar

L'Ajuntament de Traiguera ha organitzat uns tallers per a donar a conèixer a totes les empreses i autònoms els fonaments inicials per començar a exportar.

Aquesta iniciativa del IVACE Intenacional junt amb la Càmera de Comerç de Castelló pretén formar i acompanyar a les empreses que tinguin la inquietud per internacionalitzar el seu producte i seleccionar els mercats exteriors més adaptats a les seves necessitats.

Cursos d'Anglés a Traiguera

Un any més l'Ajuntament de Traiguera oferta cursos d'angles. El temari adaptat al Marc Europeu de Referència permetrà a l'alumne presentar-se als exàmens oficials per l'obtenció dels Certificats Oficials del Cambridge English. La sessió informativa se celebrarà el 15 de setembre a les 17.30 h al Local dels Quatre Cantons. Informa't a l'Ajuntament

Etiquetes